تجدید پاسپورت، فرم اجازه خروج همسر و دیگر هیچ

دو هفته پیش مدارکم رو برای تجدید گذرنامه فرستادم به سفارت ایران در کانبرا.

تمام مدارکی رو که ذکر شده بود با دقت آماده کردم و با پست سفارشی فرستادم.

پریروز موبایلم زنگ خورد و آقایی بود از سفارت که گفت خانوم پاسپورتت تو پرینتر گیر کرده و لنگ فرم شماره ۶٠ هستیم. گفتم داستان فرم ۶٠ چیه و گفت که اجازه خروج همسرتون برای شما.

ای بابا هر بار بخوام تجدید کنم این پاس رو باید اجازه بگیرم! عیبی نداره حالا.

رفتم سایت پر بار سفارت که دوبار تلفنم زنگ خورد و همون آقا بود و گفت باید که  Public Notrify یا تاییدیه بگیرم از GP یا داروخانه محل و قطع کرد.

داستان رو واسه شهرام گفتم و گهت دختر فرم فارسی رو بزاریم جلو GP یا داروخانه بگیم تایید کن. بعنی چی؟ زنگ بزن و دوباره بپرس.

بلههههههههه.

من بگیر شماره رو و پیغام گیر محترم جواب بده. دوباره یاد اداره بازی های وطن عزیز افتادم.

گفتیم چه کنیم حالا و روزنامه ایرانی داشتیم یکی و باز کردیم و دیدم ای ول یه تبلیغ هست از یه دفتر وکالت که کارای قانونی و وکالتی واسه ایرانی ها هم انجام میده.

زنگ زدم و البته خانومی با لهجه استرالیایی جواب داد و تعجب کردم که چطور تبلیع فارسی و منشی اوزی.

خلاصه واسه پنجشنبه که دیروز باشه وقت گرفتیم و فرم 60 به دست رفتیم خوشحال و خندون.

وارد اطاق شدیم یه آقای خوش برخورد میانسال ایرانی دیدم که بالای 30 سال بود در استرالیا زندگی میکرد و البته به انگلیسی صحبت میکرد با وجود تسلط به زبان فارسی.

بعد گفتیم که Public Notrify میخواهیم مبنی بر اینکه همسرم این فرم رو پر کرده و به من اجازه ورود و خروج رو داده.

ایشون هم گفتن که مگه الکیه مدارکتون کو؟ مدارکی مثل عقد نامه و مدارکی که نشون بده شما مریم و ایشون شهرام هستن؟

خلاصه این شد که امروز صبح دوباره پاشیم و بریم با مدارک و البته دیگه کار تموم شد و فرم هم پست شد.

/ 22 نظر / 194 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ج دهقاني

درود بر شما اول امیدوارم که هر ایرانی هر جا هست پیروز و سربلندباشه از جمله شما و خونوادتون من مرد هستم و 29 سالمه لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و از نظر زبان هم مشکلی ندارم و.فقط باید ایلتسمو برای مدرکش بگیرم. می خواستم بدونم شرایط کار تواسترالیا برای رشته ما چطوره؟ می بینم مدتیه اپ نکردین- ولی اگه امکان داره خواهشا" پاسخ منو بدین سپاسگذار میشم

علی

با درود برشما امیدوارم موفق باشید...... من یه سوال دارم که جایی جوابشو پیدا نکردم ممنون میشم کمکم کنید فرض کنید من تمام شرایط دریافت ویزا رو دارم میخواستم ببینم چقدر پول برای رفتن و اقامتی 9 تا 10 ماه تا زمان پیدا کردن کار لازم دارم. واقعا ممنون میشم جواب بدین....

الهه

_____#########_____###______###_____ _____#########_____###______###_____ _____###_____##_____###______###_____ _____#########_____###______###_____ _____#########_____###______###_____ ______________##_____###______###_____ ______________##______#########_____ ______________##________#######_______ سلام به سلامتی و امیدوارم کاراتون زوده زود ردیف شه تا بعد[چشمک]

مانشت

سلام امیدوارم اونجا راحت وشاد باشی، از مهاجرتت پشیمان نشده باشی، با خانواده ت در ارتباط باشی و به هم میهنات هم کنی. من 32 سالمه، 12 ساله کارمند دولتم و تازه 30 میلیون وام پیشمه چون خونه ساختم . ماهی 500 میگیرم و باید 900 تومن قسط بدم. بدهی هام هر ماهه بیشتر وبیشتر میشن. مجرد هم هستم. خونه هم نمیشه بفروشم چون مادرم واینا لازمش دارن. لیسانس زیست شناسی دارم.شرایط ایران کلافه م کرده و هر روز 10 ساعت غصه میخورم.دارم دیوانه میشم. به نظرت میتونم بیام.می ارزه تلاشمو بکنم.استعدادم خوبه و خیلی کارا بلدم.زبانم هم بد نیست. سه تا اختراع ثبت شده هم دارم. لطفا راهنمایی کنید.سپاسگزار میشم.اگه جواب بدی و تو وبلاگم هم خبرم کنی بسیار ممنون مبشم. [گل][گل][گل]

محمد

سلام. از وبلاگ شما بازدید کرده و از مطالب آن استفاده بردم. لطفاً از وبلاگ من که به اطلاع رسانی درباره مسابقات اینترنتی اختصاص یافته بازدید نمائید و نظر خود را بیان نمائید. با تشکر gioco.blogfa.com

مریم

سلام به همه شما دوستان. ببخشید که نمیتونم تک تک جوای سوالاتتون رو بدم. یه سری به سایت زیر بزنید. اونجا میتونید جواب خیلی از سوالاتون رو پیدا کنید. www.migranthelp.com

محمد

سلام. از وبلاگ شما بازدید کرده و از مطالب آن استفاده بردم. لطفاً از وبلاگ من که به اطلاع رسانی درباره مسابقات اینترنتی اختصاص یافته بازدید نمائید و نظر خود را بیان نمائید. با تشکر gioco.blogfa.com

سعید

سلام دوست خوب من یه سوالی دارم که مشاوران مهاجرت !! درایران هرکدام به آن جوابی میدهند وواقعا سردرگم شدم من لیسانس حسابداری ازدانشگاه پیام نورهستم سال ورود77 فراغت 84 بخاطرشاغل بودنم هم دوران تحصیلم طولانی شد وهم معدلم متاسفانه پایین اومد (13/67) سوابق شغلی من 10 سال کاملا مرتبط وبا بیمه است که 7 سال آن درهنگام تحصیل و3 سال بعد ازتحصیل که الانم ادامه داره بعضی ازمشاوران میگوند بخاطرسالهای تحصیل ومعدل نمیشه برای استرالیا اقدام کنم وبعضی ها میگن میشه ازشما خواهش میکنم اگه بتونید اطلاعاتی دراین مورد بدید ممنون میشم - واقعا متشکرم

کورش

سلام ممكنه اسم اون دفتر وكالت رو بگين .ممنون ميشم

kamran

this was my problem ,i could organise everything very soon the best way will be a persian doctor.that is it!